Laadukas asennus Bosch Lämpömestarilta

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia

Kun päätät ostaa Bosch lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, haluat asennuksenkin olevan huippuluokkaa. Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa. 

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt Bosch Lämpömestarin puoleen oikeaa lämmitysratkaisua pohtiessasi.

6 vuoden takuu

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Osaaminen luo turvaa

Bosch Lämpömestarimme ovat ennen kaikkea huolella valittuja lämmitysalan asiantuntijoita ja putkimiehiä, joilla on vankka ammattiosaaminen.

Boschilla he ovat läpikäyneet kattavan jälleenmyynnin koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista koulutuskeskuksessamme.

Lopuksi heille annetaan valtuutus toimia Bosch Lämpömestarina. Koska kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, järjestämme Lämpömestareillemme myös lisäkoulutusta vuosittain.

Jätä yhteydenottopyyntö Bosch Lämpömestarille

Haluaisitko keskustella omiin tarpeisiisi sopivasta lämmitysjärjestelmästä koulutetun asentajan kanssa? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin sertifioitu Bosch Lämpömestarimme on sinuun yhteydessä.

Bosch-lämpöpumpun rahoitus maltillisella kuukausierällä

Enää ei laadukkaan lämmitysratkaisun hankinta ole rahasta kiinni. Bosch Lämpömestari Rahoituksen ansiosta saat modernin lämpöpumpun vaikka heti, maksun hoidat myöhemmin erissä.

Haluatko kouluttautua Bosch Lämpömestariksi?

Sertifioituna Bosch Lämpömestarina sinulla on käytössäsi kilpailukykyiset huipputuotteet ja mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, jossa opit muun muassa uusista innovaatioistamme. Tarjoamme Lämpömestareillemme myös useita rahanarvoisia etuja työn tueksi. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!