Kiinteistölämmitysjärjestelmien asiantuntija palveluksessasi

Kiinteistön omistaja tai isännöitsijä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Bosch Kiinteistölämpömestariin, kun vanhassa kiinteistössä herää tarve lämpösaneeraukselle tai suunnitelmissa on kokonaan uuden kiinteistön rakentaminen.

Kiinteistölämpömestareillamme on kaikki se osaaminen, jota tarvitaan optimaalisiin lämmitysratkaisuihin erikokoisissa kiinteistöissä. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet Boschin asiantuntijakoulutukset. Valitessasi lämmitysjärjestelmän Bosch Kiinteistölämpömestarilta saat kuuden vuoden takuun. Ainoana laitevalmistajana etävalvomme kohteita sekä nimeämme oman projektipäällikön jokaiseen kohteeseen.

Lue lisää Bosch Kiinteistölämpömestarilta ostamisen eduista alta tai jätä yhteydenottopyyntö!

Etävalvottua maalämpöä – takuulla!

Kiinteistölämpömestarilta useita etuja

Kiinteistölämpömestareiden myymille ja asentamille lämmitysjärjestelmille Bosch tarjoaa parhaan yhdistelmän toimintavarmuutta:

  • Takuu

Huimat 6 vuotta takuuta Kiinteistölämpömestareiden myymille ja asentamile Bosch-lämmityslaitteille!

Boschin lämpöpumput, varaajat sekä ne lisävarusteet, jotka Bosch on asennushetkellä toimittanut ja jotka on asennettu yhdessä Bosch-tuotteen kanssa.

  • Etävalvonta

Ainoana laitevalmistajana Bosch etävalvoo kiinteistökohteensa!

Boschin tekninen tuki valvoo mahdollisten lämmitysjärjestelmän häiriötilanteiden varalta Kiinteistölämpömestareiden myymät ja asentamat kiinteistömaalämpökohteet. Valvontaa tehdään koko kuuden vuoden takuuajan ja valvontaa tehdään arkisin kello 8-15.30.

Kiinteistölämpömestareita ympäri Suomen

Kiinteistölämpömestareita on ympäri Suomen, ja voit tarkistaa heidät oheisesta listasta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Boschiin ja me välitämme yhteydenottosi ja Kysymyksesi kiinteistölämpömestareillemme.