Haluaisitko olla Bosch Lämpömestari?

Lämpömestareiksi valikoituvat kokeneet alan ammattilaiset

Sertifioituna Bosch Lämpömestarina sinulla on käytössäsi huipputuotteet ja mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen. Koulutuksista saat lisätietoa Boschin alue-edustajilta. 

Pohjois-Suomi:
Pasi Ervasti p. 050 3043688, pasi.ervasti@fi.bosch.com


Itä-Suomi ja Etelä-Suomi:
Mikko Ranta p. 050 5775953, mikko.ranta@fi.bosch.com


Länsi-Suomi:
Turkka Puola p. 040 1639959, turkka.puola@fi.bosch.com

 

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä oman alueesi alue-edustaan tai voit jättää hakemuksen täältä.

Asennuskoulutus Lämpömestareille

Kaikki maa- ja ilma-vesilämpöpumppujen asennuksesta

Oletko Bosch Lämpömestari tai Lämpömestari-yrityksen edustaja ja ovatko maa- tai ilma-vesilämpötuotteiden asennukset työssäsi arkipäivää? Tämä asennuskoulutus on juuri sinulle!

Koulutus on suunnattu asentajille, joilla on jo kokemusta lämpöpumppujen asennuksista ja haluavat syventää osaamistaan Bosch-tuotteiden asentamisessa. Asennuskoulutuksissa käydään läpi Boschin maa- ja ilma-vesilämpöpumppujen asennusta käytännön kautta. Koulutus järjestetään n. klo 9-16. Koulutuksen tarkempi sisältö ja aikataulu sovitaan osallistujien kanssa.

Hyvä Lämpömestari! Otathan yhteyttä aluemyyjääsi tai laita sähköpostia (boschmyynti@fi.bosch.com) koulutustarpeistanne! Toistaiseksi emme ole järjestämässä yleisiä koulutuspäiviä, mutta olet tervetullut sopimaan koulutusajasta alue-edustajanne avustuksella!

Myyntikoulutus

Koulutus on suunniteltu Bosch Lämpömestareille myynnin tueksi. Koulutuksessa opit suunnittelemaan itsellesi tehokkaan myyntiprosessin sekä tutustut tarkemmin Boschin lämpöpumppuihin ja niiden lisäosiin. Opit suunnittelemaan oman myyntiprosessin, joka nostaa huomattavasti kaupanteon todennäköisyyttä. Saat sparrausta ja vinkkejä omaan myyntiisi, pääset keskustelemaan myynnin haasteista muiden alan asiantuntijoiden kanssa ja kuulet Bosch-tuotteiden parhaat myyntiargumentit.

Kaikki koulutukset klo  8.30–16.00.

 

Tällä hetkellä meillä ei ole yleisiä myyntikoulutuspäiviä, mutta järjestämme koulutuksia yrityksellenne mielellämme. Ota yhteyttä osoitteeseen Boschmyynti@fi.bosch.com

Ohjeita koulutukseen osallistuvalle

Koulutukset järjestetään Boschin toimitiloissa toimivassa koulutustilassa Vantaalla osoitteessa Robert Huberin tie 16 A, 01510 Vantaa.

Koulutukseen osallistuville tarjotaan aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja koulutuksista lähettämällä sähköpostia: boschmyynti@fi.bosch.com.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi ylivoimaisen esteen takia, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla boschmyynti@fi.bosch.com.

 

Tiloihimme on helppo tulla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Julkisilla kulkuvälineillä: Aviapoliksen juna-asemalla pysähtyvät lentokenttäjunat I ja P, asemalta on noin viiden minuutin kävelymatka Boschille. Bussit 561, 574, 575, 617 ja 962 pysähtyvät toimistomme välittömässä läheisyydessä.

Autolla: Ajo-ohje Google mapsissa »

Talon edustalla on vieraspaikkoja autolla saapuville vieraille.

 

Tervetuloa!