Lämpöpumppu helposti rahoituksella!

Bosch lämpömestari

Lämpöpumpun ostaminen rahoituksella on helppoa!

Haluaisitko hankkia lämpöpumpun ilman suuria säästöjä tai isoa kertainvestointia? Lämpöpumpun ostaminen rahoituksella on helppoa! 

Bosch Lämpömestari Rahoituksen ansiosta saat modernin lämpöpumpun heti käyttöösi! Maksun hoidat maltillisissa kuukausierissä. Voit siis maksaa lämpöpumppuasi lämmityksestä saamillasi säästöillä. Maksat jatkossakin kuukausittain saman verran kuin ennen pelkästä lämmityksestä, mutta samalla saat käyttöösi helpon ja ekologisen lämpöpumpun. Ja kun lämpöpumppusi rahoitus on maksettu, lämmityskulusi laskevat pysyvästi. 

Rahoituksen laina-aikaan voit vaikuttaa itse. Voit siis valita juuri sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan kuukausierän ja nauttia pienemmistä lämmityslaskuista välittömästi!

Lämpömestari Rahoitus - hae helposti netissä!

Lämpömestari Rahoituksella lämpöpumppu edullisella kuukausierällä

Saatuasi tarjouksen Bosch Lämpömestarilta uudesta lämpöpumpustasi, voit hakea Lämpömestari Rahoitusta helposti netissä! Siirry oheisesta linkistä lainalaskuriin ja pääset nauttimaan edullisesta ja ekologisesta lämmityksestä edullisesti. Varmistathan ennen lainan hakemista, että tarjouksen antanut Bosch Lämpömestari hyödyntää Lämpömestari Rahoitusta. 

Rahoituksen myöntäjänä toimii OP Yrityspankki Oyj.