Aloita säästäminen nyt - maksa myöhemmin!

6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa ilma-vesilämpöpumpuille

Lämpömestari Rahoituksella siirrät rahoitusmaksusi eräpäivää nyt jopa kuusi kuukauden päähän ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta! Pyydä laitetarjous rahoitusta tarjoavalta Bosch Lämpömestarilta ja hae rahoitus lämpöpumpullesi. Kampanja voimassa 11.9.-30.11.2023. 

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät lämmityslaskusta

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa suuren osan lämmitysenergiastaan ilmasta. Ilmasta saatava lämpöenergia on ilmaista sekä uusiutuvaa. Ilma-vesilämpöpumpullä lämmittäminen on siis edullisempaa ja ekologisempaa kuin monilla muilla lämmitysmuodoilla. Valitessassi ilma-vesilämpöpumpun säästät kuukausittaisissa lämmityskuluissasi runsaasti - pyydä tarjous ja oma henkilökohtainen säästölaskelmasi lähimmältä Bosch Lämpömestarilta. 

Pyydä säästölaskelma!

Rahoituksella maltillinen kuukausierä

Maksa laite lämmityksestä saamillasi säästöillä

Uudella ilma-vesilämpöpumpulla säästät lämmityskustannuksissa joka kuukausi. Rahoituksella ostettaessa ei tarvitse tehdä suurta kertainvestointia – maksat vain maltillista kuukausierää ja nautit edullisista lämmityskustannuksista!
 
Ostaessasi ilma-vesilämpöpumpun nyt Lämpömestari Rahoitusta tarjoavalta Bosch Lämpömestarilta, saat 6kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa - siirrät siis eräpäivää 6kk ja kerrytät samalla lämmityssäästöjä uudella ilma-vesilämpöpumpullasi! 
 
Lämpömestari Rahoituksella saat nyt 6 kuukautta kulutonta ja 6 vuotta huoletonta - Bosch Lämpömestarin asentamille ilma-vesilämpöpumpuille myönnetään kuuden vuoden erikoispitkä takuu sekä 10 vuoden kompressoritakuu!
 
Kampanja-aika: 11.9.-30.11.2023.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 11,77 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (10,15 % 08/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 14 569,54 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 86 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.
Hae Lämpömestari Rahoitusta
Bosch Lämpömestari