Bosch Lämpömestarilta laadukas asennus ja pitkä takuu

Bosch Lämpömestari

Sertifioitu Bosch Lämpömestari on Bosch-lämpöpumppujen jälleenmyyjä. Lämpömestari myy ja asentaa Boschin lämpöpumput ammattitaidolla ja erikoispitkällä takuulla. Parhaan palvelun lisäksi saat erikoispitkän 6 vuoden takuun lämpöpumpullesi. 

 

Tutustu Lämpömestari-ketjuun tällä sivulla ja jätä yhteydenottopyyntö ja sertifioitu Lämpömestari ottaa sinuun yhteyttä! 

Lämpömestarilta useita etuja lämpöpumpun hankintaan

Erikoispitkä takuu

Ostaessasi lämpöpumpun Lämpömestarilta saat lämpöpumpullesi kaupan päälle kuuden vuoden erikoispitkän takuun. 

Ammattitaitoinen asennus

Lämpömestari on lämmitysalan ammattilainen, joka on lisäksi koulutettu Bosch-lämpöpumppujen mitoitukseen ja asennukseen.

Paikallinen tekijä

Bosch Lämpömestarit ovat paikallisia yrittäjiä ja yhteistyökumppaneitamme. Ostamalla Lämpömestarilta tuet paikallisesti toimivia yrityksiä. 

Etsi lähin Lämpömestarisi!
Pitkäikäinen lämmitysratkaisu

Oikea mitoitus, asennus ja laadukkaat Bosch-lämpöpumput takaavat pitkäikäisen lämmitysjärjestelmän. Lisäksi huoltoverkostomme kattaa koko Suomen! 

Pitkä takuu lämpöpumpulle

Lämpömestarilta erikoispitkä takuu!

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun ja ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Bosch-takuu varmistaa, että näiden kuuden vuoden aikana voit olla huoletta. Ei henkilökohtaista riskiä, hankalaa vakuutusprosessia tai vakuutukseen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä. Nautit vain edullisesta ja energiatehokkaasta lämmitysjärjestelmästäsi! 

Ammattitaitoinen mitoitus ja asennus

Bosch lämpömestarilta 6 vuoden takuu

Lämpömestari on lämmityksen ammattilainen

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat valikoituja ammattilaisia. He ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Lämpömestarimme ovat saaneet koulutuksen tuotteistamme ja  niiden mitoituksesta sekä asennuksesta oikeilla asennustavoilla. Heillä on käytössä mitoitusohjelmamme sekä myyntimme tuki, joten koko kodin lämmitysjärjestelmille saat myös omaan kotiisi tehdyn mitoitus- ja säästölaskelman. 

Kääntyessäsi Lämpömestarin puoleen voit olla varma, että saat sinun kotiisi parhaiten sopivan Bosch-lämmitysratkaisun!

Lämpömestarilta pitkäikäinen ja edullinen lämmitysratkaisu

Lämpömestarilta laadukas tuote, mitoitus, asennus ja pitkä takuu

Ostaessasi Bosch-lämpöpumpun sertifioidulta Bosch Lämpömesetarilta, saat pitkäikäisen, edullisen ja ekologisen lämmitysjärjestelmän. Ammattitaitdolla tehty mitoitus, laitevalinta ja asennus varmistavat lämpöpumpun parhaan toiminnan. Näin saat mahdollisimman edullisen lämmityksen ja pitkän käyttöiän lämpöpumpullesi. Pitkä takuu sekä koko Suomen kattava huoltoverkosto varmistavat, että myös vian sattuessa saat laitteesi huollatettua pikaisesti. 

Bosch Lämpömestari

Ota yhteyttä - me autamme

Lämpömestari auttaa lämpöpumpun hankinnassa

Bosch Lämpömestari on sertifioitu lämmitysalan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua lämmitysjärjestelmän valinnassa ja hoitaa laitteen mitoituksen, asennuksen ja jälkihuollon ammattitaidolla. 

Täytä lomake ja sinuun otetaan yhteyttä