Bosch Lämpömestari takaa laadukkaan asennuksen ja huipputakuun

Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme. Ostaessasi Bosch-lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, saat myös huippuluokan asennuksen sekä takuun.

Bosch Lämpömestarit ovat kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa. Kun sertifioitu Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Tarvekartoituksen, mitoituksen sekä asennuksen pitää vastata tuotteidemme korkeaa tasoa. Vain silloin voimme olla varmoja, ettei mitään jätetä sattuman varaan. Voimme lämpimästi suositella, että käännyt Bosch Lämpömestarin puoleen oikeaa lämmitysratkaisua pohtiessasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämmitysalan asiantuntija palveluksessasi

Bosch Lämpömestarimme ovat huolella valittuja lämmitysalan asiantuntijoita. He ovat läpikäyneet kattavan jälleenmyynnin koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista ja heille on myönnetty valtuutus toimia Bosch Lämpömestarina. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, joten järjestämme Lämpömestareillemme lisäkoulutusta vuosittain.

 

Löydä lähin Bosch Lämpömestarisi haustamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosch Lämpömestarilta 6+10 vuoden takuu

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun ja ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Bosch-takuu varmistaa, että näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!

Haluaisitko keskustella omiin tarpeisiisi sopivasta lämmitysjärjestelmästä koulutetun asentajan kanssa? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin sertifioitu Bosch Lämpömestarimme on sinuun yhteydessä.

takuulogo Lämpömestari-logo

Ota yhteyttä - me autamme

Lämpömestari auttaa lämpöpumpun hankinnassa

Bosch Lämpömestari on sertifioitu lämmitysalan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua lämmitysjärjestelmän valinnassa ja hoitaa laitteen mitoituksen, asennuksen ja jälkihuollon ammattitaidolla. 

Täytä lomake ja sinuun otetaan yhteyttä