IVT on osa Bosch-konsernia

Tervetuloa Bosch Lämpötekniikan kotisivulle!

 

Sinut on ohjattu tänne, koska IVT on Bosch-konsernin tuotemerkki. Olemme luopuneet IVT-brändistä Suomessa ja myymme jatkossa lämmitystuotteita vain Bosch-brändillä. Uusien IVT-tuotteiden myynnin olemme lopettaneet Suomessa vuonna 2019.

 

IVT-tuotteen omistajalle tämä ei aiheuta muutoksia takuuseen tai huoltoon. Uuden laitteen hankkijalle tarjolla on kattava valikoima Bosch-lämmitysratkaisuja. Lämpöpumppujen hankinnassa ja huollossa teitä palvelevat Bosch-asiantuntijat sekä ammattilaitoinen Lämpömestari-ketju.

 

Alta voit lukea lisää muutoksesta. Mikäli sinulla nousee kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Etsitkö lämmitysratkaisua?

Olet saapunut oikeaan paikkaan!

 

Bosch on yksi Euroopan suurimmista lämmitystuotteiden valmistajista. Bosch-lämpöpumppuja suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa, ja ne sopivat täydellisesti pohjoisen olosuhteisiin. Ostamalla ja asennuttamalla lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla saat lämpöpumpullesi kuuden vuoden takuun ja ilma-vesi- ja maalämpöpumppujen (3-17kW) sekä poistoilmalämpöpumpun kompressorille 10 vuoden takuun.

 

Tutustu siis Bosch-lämmitustuotteiden valikoimaan ja löydä sinulle paras lämmitysratkaisu!

 

Onko sinulla IVT-lämpöpumppu?

Onneksi olkoon, olet tehnyt hyvän valinnan!

 

Hienoa, että olet valinnut IVT-lämpöpumpun! IVT-tuotteiden myynnin päättyminen ei vaikuta laitteesi käyttöön tai vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos haluat uusia lämpöpumppusi tai hankkia muita lämmitystuotteita, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tuotevalikoimaamme.

 

IVT-tuotteiden takuu ja huolto:

  • Uusien IVT-tuotteiden myynnin lopettaminen ei vaikuta IVT-laitteesi takuuseen millään tavalla.Voit ladata IVT-takuuehdot alta.
  • Laitteesi huolto toimii edelleen. Ota ensisijaisesti yhteyttä laitteen asennusliikkeeseen. Voit myös tilata huollon lomakkeellamme.