Tilaa etäohjaus lämpöpumppuusi tällä lomakkeella!

Ostitko uuden Bosch-lämpöpumpun, jonka mukana sait kupongin jossa ohjattiin sinut tälle sivulle? Siinä tapauksessa olet oikeutettu veloituksettomaan WiFi-moduuliin! Täytä oheinen lomake ja Bosch Lämpömestari ottaa sinuun yhteyttä moduulin asennusta varten kun tuotetta on saatavilla.

Kiitos kun valitsit Bosch-lämpöpumpun! 

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia, täytä ne huolellisesti.

FAQ

Olet ostanut Bosch-lämpöpumpun, josta on jätetty esiasentamatta IP-moduuli tai WIFI-moduuli etäohjausta varten maailmanlaajuisen komponenttipulan johdosta. Olet saanut kupongin, jotta voit ilmoittaa haluavasi veloituksettoman etäohjauksen jälkiasennettuna, kun uutta WiFi-moduulia on saatavilla.

Maailmanlaajuisesta komponenttipulasta johtuen integroidut internet-moduulimme pidentävät tuotteiden toimitusaikoja. Siksi valmistamme 1.12.2021 lähtien tuotteemme toistaiseksi ilman internet-moduulia. Muutos koskee osaa Suomessa myydyistä Bosch-lämpöpumpuista.

Vanhan mallisien IP-moduulien sijaan asiakkaat, jotka ovat ostaneet lämpöpumpun johon moduuli on jätetty asentamatta saavat uuden WiFi-moduulin, joka toimitetaan sen haluaville asiakkaille jälkiasennuksena. Arvioitu toimitusten aloitus moduuleille on kesästä 2022 alkaen ja toimituksia tehdään jatkuvasti tilausjärjestyksessä.

Asennus sekä etäohjaukseen vaadittava sovellus ovat maksuttomia.

Sarjanumero löytyy lämpöpumpun sisäyksikön kyljessä/takana/yläosassa olevassa sarjanumerolaatasta. Numerolaatasta löytyy mm. laitteen nimi sarjanumeron lisäksi. Joissain lämpöpumpuissa tai niiden malleissa sarjanumero voi olla laitteen sisällä – mikäli et löydä sarjanumerolaattaa, kysy apua pumpun asentaneelta asennusliikkeeltä. Esimerkki sarjanumerosta: S/N 2600-787-000001-7736701470

Tilanteesta riippuen joko Bosch Lämpömestari ottaa sinuun yhteyttä WiFi-moduulin asennusta varten tai lähetämme moduulin suoraan sinulle, kun moduuleita saadaan toimitettua.

Kyllä, lämpöpumppuun jälkiasennettavalla WiFi-moduulilla voit muodostaa WiFi-yhteyden kautta yhteysen Bosch HomeCom Easy -sovellukseen jolla saat ohjattua lämpöpumppuasi.

Ei ole! Lämpöpumppu toimii erinomaisesti myös ilman etäohjausta, ja pystyt säätämään lämpöpumppua kotona ollessasi. Etäohjauksella pystyt säätämään lämpöpumppuasi esimerkiksi puhelimellasi.