Lämmitä vastuullisesti #LikeABosch

Boschin uusimmat lämmitysratkaisut ovat vastuullisempia kuin koskaan. Lämpöpumppumme on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi ja sopimaan kaikenlaisiin koteihin. Valitsitpa kotiisi minkä Bosch-lämpöpumpun tahansa, lämmität aina vastuullisesti #LikeABosch 

Boschin lämmitysratkaisut

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ilmassa olevaa energiaa kotisi lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Älykästä, eikö? Ilma-vesilämpöpumput koostuvat ulko- ja sisäyksiköstä. Valikoimastamme löydät modernit ja hiljaiset laitteet, joista useita voit ohjata Bosch HomeCom Easy -sovelluksen kautta. Ihanteellinen lämmitysjärjestelmä kaikentyyppisiin koteihin.

Katso ilma-vesilämpöpumppumme
Luft/vattenvärmepump bakom en man och ett träd som ger high five i #LikeABosch-miljö
Bergvärmepump Bosch Compress 7800i LW/M i #LikeABosch-miljö

Maalämpöpumppumme

Compress 7800i LW/M

Maalämpöpumppu käyttää maaperään varastoitunutta luonnollista lämpöä. Noin 80 % sen käyttämästä energiasta tulee maasta, loput täydennetään sähköllä. Compress 7800i on nerokas tapa käyttää uusiutuvaa energiaa kotisi lämmittämiseen ja A+++ energialuokituksesta tiedät, että lämpöpumppu säästää mahdollisimman paljon energiaa. Bosch HomeCom Easy -sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain.

Tutustu moderniin maalämpöpumppuun
Appen Bosch HomeCom Easy i #LikeABosch-miljö

HomeCom Easy -applikaatiomme

Hallitse lämmitystäsi ja lämmintä käyttövettä puhelimellasi? Helposti! Boschin uusimman sovelluksen avulla voit säätää lämmitystäsi missä tahansa. Voit esimerkiksi laskea lämpötilaa etänä ja säästää energiaa. Se ei ole vain simppeli ja käytännöllinen, vaan sen avulla voit hallita energiankulutustasi helposti.

Tutustu sovelluksen helppouteen
Luft/luftvärmepump Climate 9100i i sällskap av en kvinna och två bin i #LikeABosch-miljö

Ilmalämpöpumppumme

Climate 9100i

Nerokkaasti toimiva ilmalämpöpumppumme ottaa energiaa ulkoilmasta ja käyttää sen sisäilman lämmittämiseen. Ilmalämpöpumpulla lämmitettäessä ensisijainen energianlähde on ilma, joten ilmalämpöpumpulla lämmittämällä pienennät hiilijalanjälkeäsi. Vielä nerokkaampaa on, että 9100i:ssä on etäohjausvalmius ja älykäs huoneanturi. Se hoitaa kotisi lämmityksen ja jäähdytyksen korkeimmalla mahdollisella hyötysuhteella A+++.

Lämmitykseen ja viilennykseen
Frånluftsvärmepump Bosch Compress 3800i EW i #LikeABosch-miljö

Poistoilmalämpöpumppumme

Compress 3800i EW

Poistoilmalämpöpumppu ottaa talteen lämpöä ilmasta, joka poistetaan talosta koneellisella ilmanvaihdolla. Tätä lämpöä voidaan käyttää käyttöveden lämmittämiseen ja hyödyntää kodin lämmityksen tarpeisiin. Poistoilmalämpöpumppumme sopii vaihtokoneeksi on pienempiin koteihin, joissa on jo aiemmin ollut käytössä poistoilmalämpöpumppu. 

Tutustu erinomaiseen poistoilmalämpöpumppuumme
Värm hållbart #LikeABosch med bergvärme

Tutustu laajaan lämpöpumppuvalikoimaamme

Lämpöpumput löydät täältä
Värm hållbart #LikeABosch med värmepump

Haluatko siirtyä vastuullisemman lämmityksen pariin? 

Ota yhteys Lämpömestariin! 

Löydä jälleenmyyjä
Styr din app och värm ditt hem hållbart med värmepump #LikeABosch

Älykästä etähallintaa HomeCom Easyllä

Tutustu sovellukseen

Tarkempaa tietoa kampanjamme tuotteista
Älykäs lämmitys

Ilma-vesilämpöpumput imevät energiaa ulkoilmasta, siirtävät sen talon lämmitysveteen. Ilma-vesilämpöpumpulla saadaan katettua koko talon energiantarve sekä lämmityksen että käyttöveden osalta. Tämä on mielestämme älykästä lämmitystä.


Mikä tekee Compress 7800i LW/M:stä vastuullisen?

Lämpöpumpuille on annettu SCOP-luokitus eli vyosihyötysuhde. SCOP on kausiluonteinen tehokerroin, joka ilmaisee energiatehokkuuden. 5,5 SCOP-arvon* ja A+++ energialuokituksen ansiosta Compress 7800i LW/M on erittäin tehokas.

CO₂-ekvivalentit (CO₂e) ovat mittayksikkö, jolla standardoidaan eri kasvihuonekaasujen ilmastovaikutuksia. Koska maalämpöpumput käyttävät kallioon, maaperään, vesistöihin tai pohjaveteen varastoitunutta energiaa, sen CO₂-ekvivalentti on erittäin alhainen: 4,8 tCO2eq.*

*Mallissa Bosch Compress7800i LW/M 4-16


Mikä tekee HomeCom Easy:stä vastuullisen?

Bosch HomeCom Easy -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, ja sen avulla voit seurata liittämiesi Bosch-lämpöpumppujen energiankulutusta silmänräpäyksessä. (Vaatii Wi-Fi:n ja älypuhelimen )

Ominaisuudet, kuten "Poissa"-tila, auttavat säästämään energiaa, kun lähdet kotoa. Yhdellä napin painalluksella saat alennettua lämmityksen tai käyttöveden lämpötilaa. Kotiin palattuasi voit palata entiselle mukavuustasolle yhtä helposti.


Mikä tekee Climate 9100i:stä vastuullisen?

Lämpöpumput sisältävät kylmäainetta, jota käytetään energian siirtämiseen kuumasta kylmään ja päinvastoin. Climate 9100i:ssä kylmäaineen (R32) ansiosta on alhaisempi ilmastonlämpenemispotentiaala kuin aikaisemmissa malleissamme.

Tämä tarkoittaa sekä lämmitykselle että jäähdytykselle pientä investointia ja alhaisia käyttökustannuksia. Lisäksi laitteessa on erittäin korkea energialuokka A+++ sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä.


Mikä tekee Compress 3800i EW:stä vastuullisen?

Poistoilmalämpöpumppu kerää talon poistoilmasta lämpöä talteen ja hyödyntää sitä kodin ja käyttöveden lämmitykseen.

Poistoilmalämpöpumppu Compress 3800i EW on erinomainen laite vaihtokoneeksi vanhan poistoilmalämpöpumpun tilalle, sillä se sopii vanhojen poistoilmalämpöpumppujen korvaajaksi. Energialuokat laitteella ovat A++ (lämmitys) ja A (lämmin käyttövesi).