Boschin tukitoiminnot varmistavat toimivat laitteet ja hyvän asiakaskokemuksen

Tutustu Boschin ammattilaisiin!

Kuvassa tärkeitä lenkkejä Boschin laatuketjussa, vasemmalta Jyrki Riihinen, Nina Kuronen ja Heidi Hartonen.

Bosch Lämpötekniikka on tarjonnut lämpöpumppuihin perustuvia ekologisia lämmitysratkaisuja Suomessa jo vajaan vuosikymmenen. Tuotteiden logistiikasta, huollosta ja viestinnästä vastaa tiivis, yhteenhitsautunut ryhmä eri alojen ammattilaisia. Boschin organisaation vahvuudeksi he mainitsevat kuin yhdestä suusta vastuullisuuden – asiakasta ei jätetä yksin mahdollisten häiriöiden tai vikojen kanssa.

Nina Kuronen

sales coordinator

Mitä kuuluu tyypilliseen työpäivääsi?

– Tärkein vastuualueeni on lämpötuotteiden logistiikasta vastaaminen. Lämpöpumput toimitetaan asennusliikkeille tukkuliikkeiden kautta. Tukut tilaavat tuotteet meiltä yleensä sähköpostilla, ja me toimitamme tuotteet tehtailta tukkuihin. Poikkeuksen muodostavat kiinteistölämpöpumput, jotka kuljetetaan suoraan tehtaalta asennusliikkeille. Minun tehtäväni on koordinoida tilauksia ja pitää yhteyttä tukkuihin, mikäli tulee ongelmatilanteita.

Mikä on parasta työssäsi?

– Olen ollut Boschilla jo vuodesta 2008. Toimintamalleihin ja tietojärjestelmiin on tullut sinä aikana valtavasti muutoksia, mikä on tuonut mukavasti vaihtelua arkipäivään. Lisäksi pidän Bosch Lämpötekniikan mutkattomasta me-hengestä. Ihmiset saavat olla omanlaisia persooniaan ja silti tullaan hyvin toimeen keskenään.

Miksi kannattaa hankkia Boschin lämpöpumppu?

– Lämpöpumput ovat kehittyneet teknisesti pitkin harppauksin, ja Boschin

tuotteet ovat laadukkaita. Meillä myös satsataan palvelualttiuteen. Jos ilmenee ongelmia, asiaa lähdetään hoitamaan ns. sata lasissa. Ketään ei jätetä yksin.

Jyrki Riihinen

tekninen asiantuntija

Mitä kuuluu tyypilliseen työpäivääsi?

– Toimin teknisenä tukihenkilönä lämpöpumppujen asennus- ja huoltoliikkeille. Annan kaikenlaista asennukseen liittyvää neuvontaa, kuten järjestelmien kytkentään ja käynnistykseen liittyen. Huoltoliikkeitä autan esimerkiksi vian hakemisessa tai laitteiden syvemmän toiminnan hahmottamisessa. Varaosien tilaukset kulkevat usein kauttani. Lisäksi asennus- ja huoltoliikkeiden koulutus näyttelee merkittävää roolia työssäni.

Mikä on parasta työssäsi?

– Parasta ovat onnistumiset. Eli kun asiakkaalla on joku tavallista visaisempi ongelma ja voin auttaa sen selvittämisessä. Lämpöpumppujen kanssa olen ollut tekemisissä 6 vuotta.

Miksi kannattaa hankkia Boschin lämpöpumppu?

– Boschin laitteet ovat tasokkaita ja toimintavarmoja. Kun hankkii lämpöpumpun Bosch Lämpömestarilta, saa todella pitkän takuun. Jälkimarkkinointiorganisaatiomme myös toimii eli asiakkaasta pidetään huolta. Pyrimme esimerkiksi siihen, että varaosatoimitus on perillä asiakkaalla heti tilausta seuraavana päivänä.

Heidi Hartonen

markkinointikoordinaattori

Mitä kuuluu tyypilliseen työpäivääsi?

– Perustyöpäivääni kuuluu paljon erilaisia juoksevia asioita. Seuraan ja päivitän verkkosivujamme. Palaveeraan myyntitiimimme kanssa ja tuen heidän työtään. Pidän yhteyttä jälleenmyyjiimme ja autan heitä erilaisissa markkinointiasioissa. Vastaan Bosch Lämpötekniikan oman markkinointiviestinnän suunnittelusta sekä koordinoinnista ja hoidan yhteyksiä kumppaniyrityksiimme.

Mikä on parasta työssäsi?

– Monipuolisuus ja vaihtelevuus. Se, että pystyy itse vaikuttamaan tavoitteiden asettamiseen ja työn sisältöön. Tärkeää on myös työyhteisömme hyvä henki.

Miksi kannattaa hankkia Boschin lämpöpumppu?

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että lämpöpumput ovat todella erinomaisia tuotteita. Ne ovat ympäristöystävällisiä ja taloudellisia lämmitysratkaisuja, joita on vielä kaiken lisäksi helppo käyttää. Meillä täällä Boschilla tehdään työtä suurella sydämellä ja aidosti halutaan tarjota asiakkaalle hyvä ja toimiva tuotekokonaisuus. Lämpömestareiden myymille ja asentamille lämpöpumpuille myönnämme myös pitkän takuun eli Boschin lämpöpumppu on hyvin turvallinen vaihtoehto.