Boschin Lämpömestareiden työ tuo maalämpöjärjestelmälle pitkän takuun

Mikko Laitinen valitsi uuteen taloonsa Boschin maalämpöjärjestelmän. Pitkä takuu ja hyvät käyttökokemukset edellisestä kodista ratkaisivat.

Nokian Taivalkunnassa Kuloveden rannalla seisova kaunis hirsitalo on Mikko Laitisen perheen toteutunut unelma. Pitkään omasta rantapaikasta haaveillut perhe muutti taloon vuonna 2020 juuri ennen joulua. Aiemmassa asunnossaan perheellä oli ollut käytössään Boschin maalämpöjärjestelmä, johon he olivat olleet kovin tyytyväisiä. Muuton myötä sellainen haluttiin asentaa myös uuteen kotiin.

Meillä oli ollut sellainen pitkäaikainen unelma, että sitten kun löydämme jonkin sopivan rantapaikan, niin tartumme siihen. Olemme nyt asustelleet tässä noin kahdeksan kuukautta, Laitinen kertoo.

Pitkä takuu miellytti

Boschin maalämpöjärjestelmä oli ehtinyt tulla tutuksi jo perheen aiemmassa asunnossa. Erityisesti Boschin ratkaisussa miellytti kattava ja pitkäaikainen takuu. Jos järjestelmän asentaa Boschin Lämpömestareihin kuuluva ammattilainen, voidaan lämpöpumpulle myöntää täysi kuuden vuoden takuu. Bosch Lämpömestarit ovat Boschin tarkoin valitsemia lämpöpumppuasentajia ja energia-alan ammattilaisia.

– Tämä meidän järjestelmä on Lämpömestareiden asentama, jolloin he takaavat sen, että se on asianmukaisesti asennettu. Silloin he voivat myöntää lämpöpumpulle täyden kuuden vuoden takuun ja kymmenen vuoden kompressoritakuun, Laitinen summaa.

 

Jouheva asennus

Kattavan ja pitkän takuun lisäksi kiitosta saa myös järjestelmän selkeä käyttöliittymä ja onnistunut asennus.

– Tällainen nykyaikainen käyttöliittymä tällaista nörttimiestä aina viehättää. Tablettimainen käyttöliittymä oli mukava ja moderni lisä, Laitinen virnistää.

– Itse asennusprosessi meni jouhevasti. Asennuksen suoritti alusta loppuun paikallinen Pirkan Maalämpö. Palvelu on toiminut asennuksen jälkeenkin hyvin. Jos on ollut jotakin säätöä, kuten vaikka alkuvaiheessa, niin kaikki on hoidettu kyllä kerrasta kuntoon. Sen jälkeen, kun kaikki säädöt saatiin kohdilleen, on laitteisto toiminut ilman mitään ongelmia, Laitinen kiittelee.

”Homma toimii”

Laitisen perhe on ollut kokonaisuutena tyytyväinen valittuaan juuri Boschin

järjestelmän ja Pirkan Maalämmön. Tällä hetkellä myös perheen tytär ja hänen miehensä ovat asennuttamassa rakenteilla olevaan kotiinsa Boschin maalämpöjärjestelmän. Asennuksesta vastaa jälleen Pirkan Maalämpö.

– Ainahan sitä täytyy tukea paikallista toimijaa. Siinäkin mielessä tämä on hyvä valinta. Homma toimii, Laitinen hymyilee.