Boschilta lämpöpumppu kerrostaloon, teollisuushalliin tai vaikka kirkkoon

Mallistomme maalämpöpumput soveltuvat rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Kiinteistöjen lämmitykseen suunnitellut maalämpöpumppumme ovat pitkäjänteisen kehitystyön tulosta.  Lämmitystuotteidemme laadun takaa Bosch-konsernilla oleva yli 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta. Lämpöpumppujemme kehitystyöstä suurin osa tapahtuu Ruotsissa, joten ratkaisumme sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin ilmasto-oloihin. Luotamme tuotteidemme laatuun, mutta saadaksenne täydellisen ja toimivan järjestelmäkokonaisuuden ovat myös oikea mitoitus, laitevalinnat ja asennus korvaamattoman tärkeitä. Ammattilaisina teitä valinnoissa auttavat Boschin järjestelmäkokonaisuuksiin erikoistuneet Kiinteistölämpömestarit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitkälle kehittynyt tekniikka helpottaa arkea

Bosch Compress 7000 LW -mallissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa erinomaisen hyötysuhteen ja korkean menoveden lämpötilan ilman sähkövastusta (68 astetta). Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä.

Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.

Lämpöpumpun tehon voit valita useista kokoluokista aina 80kW asti. Yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta, eli järjestelmän antoteho voi olla korkeimmillaan jopa 400kW. Bosch Compress 7000 LW -tuoteperheestä löytyykin uusiutuvaan energiaan perustuva lämmönlähde lähes jokaiseen kiinteistöön.

Tekniset tiedot löydät tarkemmin alta ladattavasta tuote-esitteestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mietityttääkö maalämpö kiinteistöön? Lataa oppaamme!

Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Kiinteistölämmön ostajan oppaaseen olemme koonneet monipuolisesti tietoa hankinnan tueksi. Tutustu siis kiinteistömaalämmön hankintaan ostajan oppaasta!