Bosch Lämpömestarilta huipputakuu

Bosch Lämpömestarilta saat lämpöpumpullesi täyden takuun kuudeksi vuodeksi ja ilmavesi- ja maalämpöpumpullesi (6-17kW) lisäksi 10 vuoden kompressoritakuun!

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) sekä poistoilmalämpöpumpullemme myönnämme lisäksi 10 vuoden kompressoritakuun. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Löydät sertifioidut Bosch Lämpömestarit täältä.

 

   takuulogo    lämpömestari

Täysi turva lämpöpumpullesi

Tehdastakuu tekee elämästäsi huoletonta ja helppoa.

Bosch-lämpöpumput hyödyntävät viimeisintä tekniikkaa. Pyrimme jatkuvasti lisäämään lämpöpumppujemme energiatehokkuutta, käyttömukavuutta ja käyttäjille koituvaa hyötyä.

Luotamme täysin lämpöpumppujemme korkeaan laatuun, minkä vuoksi annamme niille täyden turvan 3 vuodeksi. Kolmen vuoden tehdastakuu antaa sinulle mahdollisuuden nauttia uudesta lämpöpumpustasi ilman turhia huolia. Jos lämpöpumppusi tarvitsee huoltoa, huoltoliikkeemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kun hankit Bosch-lämpöpumpun ja asennuksen Bosch Lämpömestari –liikkeestä, tuplaamme takuun peräti 6 vuoteen. Lisäksi saat nyt ilmavesi- ja maalämpöpumpullesi (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. Reilua, eikö totta?

Ei ihme, että Bosch on monelle laadun tae. Yritys on valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita jo 130 vuotta. Bosch on myös yksi Euroopan suurimmista lämpötuotteiden valmistajista

Tilaa huolto lämpöpumpullesi

Onko lämpöpumpussasi ilmaantunut vikaa tai häiriöitä? Ota yhteyttä huoltoomme ja varmista lämpöpumppusi toimivuus. 

Takuuehdot

Tarkemman kuvauksen takuun yksityiskohdista löydät oheisesta takuuehdot dokumentista. Lataa ja tutustu tarkemmin Bosch-lämpöpumppujen kattavaan takuuseen!

Kuuden vuoden takuu on voimassa vain rekisteröidyillä lämpöpumpuilla. Sertifioitu Bosch Lämpömestari rekisteröi takuun puolestasi.