Tehokas ilmanjäähdytin Boschilta

Climate 3000i on ilmanjäähdytin kaikenlaisiin tiloihin! Tarvitseepa sinun viilentää kerrostaloasunto, omakotitalo tai vaikka autotalli, löydät valikoimasta aina tarpeisiisi sopivan laitteen.

Ilmanjäähdytin on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa: 3,5kW (Climate 3000i 35 WE) ja 5,3kW (Climate 3000i 53 WE). Pienempi malli on täydellinen kerrostaloasuntoihin, omakotitaloihin ja mökeille. Tehokkaampi malli jäähdyttää hallit, liikekiinteistöt ja suuret avarat omakotitalot tai vapaa-ajan asunnot.

Energialuokka jäähdytyksessä on molemmissa malleissa erinomainen A++.

Valkoinen tyylikäs muotoilu

Ilmanjäähdyttimemme on klassisen kaunis – sekä sisä- että ulkoyksikkö ovat kirkkaan valkoisia ja muotokieleltään tyylikkäitä. Samaa tyylikkyyttä on laitteen helppokäyttöisessä kaukosäätimessä. Sisäyksikössä on suuri, selkeä LED-näyttö ja voit itse päättää, onko näyttö päällä vai ei. Ulkoyksikkö on lisäksi suojattu säänkestävällä erikoispinnoitteella.

Valkoinen ja tyylikäs muotoilu

Ilmanjäähdyttimemme on klassisen kaunis – sekä sisä- että ulkoyksikkö ovat kirkkaan valkoisia ja muotokieleltään tyylikkäitä. Samaa tyylikkyyttä on laitteen helppokäyttöisessä kaukosäätimessä. Sisäyksikössä on suuri, selkeä LED-näyttö ja voit itse päättää, onko näyttö päällä vai ei.

Älykäs ilmanohjaus

Jäähdytetty ilma suunnataan Avoid me -toiminnolla ylöspäin, josta se laskeutuu alaspäin ja
leviää tasaisesti huoneilmaan. Viilennät kotisi
ilman vedon tunnetta.

Etäohjaus lisävarusteena

Lisävarusteena saatavan WiFi-moduulin avulla voit ohjata laitettasi matkapuhelimella HomeCom Easy -sovelluksella.

Säädä tehoa tarpeen mukaan

Voit säätää jäähdytystehoa tarpeen mukaan: valittavissa 50%, 75% tai 100 % käyntiteho. 

Aina täydellinen lämpötila

Kaukosäätimessä on lämpötila-anturi, joka halutessasi mittaa huoneen lämpötilan kaukosäätimen sijainnissa ja välittää tiedon laitteelle. Näin laite osaa ohjata jäähdytystä tarpeen mukaan ja saat huoneeseen tasaisen lämpötilan.

Pienempi energiankulutus ECO-toiminnolla

ECO-tilassa energiankulutus vähenee noin 30 % kahdeksan tunnin ajaksi. Sopii käytettäväksi esimerkiksi yöllä tai kun ketään ei ole kotona.

Sisäyksikössä itsepuhdistus-toiminto

iCLEAN -toiminto puhdistaa sisäyksiköstä bakteerit, homeet ja ikävät hajut. iCLEAN-toiminnon käynnistät helposti kaukosäätimellä.

Kaiken kokoisiin tiloihin

Pieniin tiloihin soveltuva malli sulautuu pieniin tiloihin erinomaisesti. Sisäyksikkö on pieni ja ulkoyksikkö hyvin soveltuva siro ulkoyksikkö.  

Sisäyksikkö on suunniteltu varmistamaan vaaditun ilmavirtauksen, joka tarvitaan suurissa tiloissa tasaisen viilennyksen saavuttamiseksi.

Pyydä tarjous ilmanjäähdyttimestä tai lämpöpumpusta

Pyytämällä tarjouksen lähin Lämpömestari on sinuun yhteydessä

Lämpöpumppu mitoitetaan ja asennetaan aina talosi tarve huomioiden. Ammattitaitoiset sertifioidut jälleenmyyjämme Bosch Lämpömestarit osaavat kartoittaa juuri sinun talollesi sopivan oman yksilöidyn ratkaisun. Näin saat kerralla pitkäikäisen, toimivan ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Täytä oheinen lomake  Ekologiseen ja edulliseen jäähdytys- tai lämmitysratkaisuun siirtyminen on vaivatonta ammattilaisen avulla! 

Täytä lomake ja aloita ekologisempi  jäähdyttäminen