Lämminvesivaraaja Tronic 4500T

Lämminvesivaraajan käyttö on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Lämminvesivaraajalla varmistetaan riittävä lämpimän käyttöveden saanti niin kotona kuin mökillä tai vapaa-ajan asunnolla. Omakoti- ja rivitaloissa, joissa on sähkölämmitys käyttövesi lämmitetään useimmiten sähkölämmitteisellä lämminvesivaraajalla. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon lämmitysteho, energialuokka ja varaajan koon tarve.

Valikoimastamme löydät lämminvesivaraajia kolmessa eri koossa. Tronic 4500T on saatavana kokoluokissa 50l, 100l ja 150l. Se on kevyt ja esimerkiksi 100l malli
painaa vain 39 kg. Power Boost -toiminnolla veden lämmitysaikaa saadaan lyhennettyä, joten lämmintä käyttövettä on tarjolla runsaasti. Laitteessa on lisäksi jäätymissuoja-toiminto, joka on omiaan esimerkiksi mökeillä ja vapaa-ajan asunnoilla.

Tronic 4500 T on lisäksi varustettu automaattisella anti-legionella-toiminnolla. Varaaja nostaa käyttöveden lämpötilan automaattisesti riittävän korkeaksi ehkäistäkseen legionella-bakteerin muodostumisen. Käyttövesi pysyy siis puhtaana ilman ylimääräistä vaivaa. Lämminvesivaraajamme on myös modernisti muotoiltu ja siinä on käyttäjäystävällinen digitaalinen näyttö. Tronic-lämminvesivaraajat ovat seinämalleja, joten ne ovat kompakteja ja helppoja sovittaa erilaisiin tiloihin.

Tronic on lämminvesivaraaja, joka sopii täydellisesti esimerkiksi loma- tai vapaa-ajanasuntoihin.

 

Tutustu lämminvesivaraajamme ja tilaa Tronic suoraan kotiovellesi!

Osta helposti ja nopeasti netistä!

Kiinnostuitko Tronicista? Osta se kätevästi verkosta!

Bosch-lämminvesivaraajat ostettavissa Rakentaja.fi -verkkokaupasta. Toimitus suoraan kotiovelle!