Ilmanvaihtojärjestelmä Vent 2000

Vent 2000 on täysin uudenlainen ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Se ei vaadi ilmanvaihtokanavistoa, jonka rakentaminen on kallis investointi ja usein saneerauskohteissa jälkiasennuksena jopa mahdoton. Raitisilmaventtiilien kautta tuotava kylmä tuloilma on energian tuhlausta, ja aiheuttaa useimmiten vedon tunnetta asunnossa.

Ilmanvaihtojärjestelmä Vent 2000 on ratkaisu moniin sisäilman ongelmiin ja sen asentaminen on helppoa ja edullista. Tuloilman esilämmitys suoritetaan keraamisen lämmönvaihtimen avulla ja näin estetään vedon tunteen syntyminen. Lämmöntalteenoton hyötysuhde on jopa huimat 90%, joten Vent 2000 säästää myös lämmityskustannuksia. Vent 2000:n avulla saadaan aina raikasta mutta lämmintä sisäilmaa.

Laitteeseen kuuluu aina parillinen määrä puhaltimia ilmanvaihtoa vaativan tilan koon mukaan. Puolet puhaltimista tuo raitista, lämmitettyä ilmaa sisään ja puolet vie lämmintä sisäilmaa ulos lämmön samalla talteen keräten.  Esimerkiksi jos puhaltimia on kaksi toinen puhallin poistaa sisäilmaa ja lämmittää talteenottokennon. Samalla toinen puhallin puhaltaa raikasta ulkoilmaa sisään ja poiston aikana talteenottokennoon varastoitunut huonelämpö siirtyy sisäilmaan. Puhaltimien puhallussuunta vaihtuu minuutin välein tuoden jatkuvasti uutta raikasta ja lämmitettyä ilmaa huonetilaan.

Osta helposti ja nopeasti netistä!

Kiinnostuitko Ventistä? Osta se kätevästi verkosta!

Bosch-ilmanvaihtojärjestelmä ostettavissa Rakentaja.fi -verkkokaupasta. Toimitus suoraan kotiovelle.

 

 Siirry Rakentaja.fi -verkkokauppaan alla olevasta painikkeesta ja osta Vent 2000!