Muut lämmitysratkaisut

Bosch on Euroopan suurin lämmitysratkaisujen toimittaja. Suomessa tuotevalikoimaamme kuuluu lämpöpumppujen ja niiden lisävarusteiden lisäksi myös lämmöntalteenotolla varusteltu ilmanvaihtojärjestelmä Vent 2000 ja sähkölämmitteiset lämminvesivaraajat Tronic 4500T. Tältä sivulta löydät lisätietoa näistä tuotteista.

Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla

Aiheuttaako puutteellinen ilmanvaihto huonon sisäilman? Nyt raikas ulkoilma saadaan lämmitettynä sisätiloihin ilman vedon tunnetta. Raikkaampi ja puhtaampi sisäilma - helposti, edullisesti ja energiaa säästäen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vent 2000

Vent 2000 ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla on ratkaisu sisäilman ongelmiin ilman kallista kanaviston rakennusta. Aina raitista sisäilmaa ilman vedon tunnetta ja energiaa säästäen!

Sähkölämmitteiset lämminvesivaraajat

Sähkölämmitteiset lämminvesivaraajamme on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi loma- tai vapaa-ajan asuntoihin. Niiden avulla varmistat, että lämmintä käyttövettä on aina riittävästi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämminvesivaraaja Tronic 4500T

Uusi sähkölämmitteinen lämminvesivaraaja Tronic 4500T on saatavana kolmessa eri kokoluokassa: 50l, 100l ja 150l. Varaajien käyttö on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Malli 100l ei paina kuin 39 kg ja Power Boost-toiminnolla lämmitysaikaa saadaan lyhennettyä. Laitteessa on myös jäätymissuoja-toiminto. Lisäksi se on on tyylikkäästi muotoiltu ja siinä on käyttäjäystävällinen digitaalinen näyttö.

Tronic 4500 T on lisäksi varustettu automaattisella anti-legionella-toiminnolla. Varaaja nostaa käyttöveden lämpötilan automaattisesti riittävän korkeaksi ehkäistäkseen legionella-bakteerin muodostumisen.