Ilma-vesilämpöpumput Boschin innovaatioilla

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

 

Lataa ilma-vesilämpöjärjestemän valintaoppaamme ja lue lisää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmis pakettiratkaisu ilma-vesilämpöön

Boschin laajaan valikoimaan kuuluu suuri määrä erilaisia ilma-vesilämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksiköitä. Tehdäksemme valinnasta helpompaa olemme koostaneet niistä valmiita, yhteensopivia lämmityspaketteja. Mikäli valmisratkaisuista ei löydy sinun tarpeisiisi sopivaa pakettia, Bosch Lämpömestari suunnittelee sinulle ammattitaidolla räätälöidyn ratkaisun.

Bosch ilma-vesilämpö on kerrassaan fiksu paketti

Olemme jakaneet ilma-vesilämpötarjontamme kahteen pääryhmään: Split- ja Nordic-paketteihin. Split-lämpöpumput ovat yksinkertaisia, kustannustehokkaita ratkaisuja, joissa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä. Tämä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi esiintyä pitempiä sähkökatkoja. Innovatiiviset Nordic-lämpöpumput ovat energiatehokkuudessaan lyömättömiä. Kaikki Bosch ilma- vesilämpöratkaisut saat 6 vuoden tehdastakuulla ja ammattitaidolla asennettuna Bosch Lämpömestari -liikkeestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 3000 AWS Split ilma-vesilämpöpumppu – Yksinkertaisesti energiatehokasta!

Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi olla pitkiä sähkökatkoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 7000i AW – ilma-vesilämpöpumppu luo lämpöä ilmasta

Compress 7000i AW ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.