Ilma-vesilämpöpumput Boschin innovaatioilla

Boschin ilma-vesilämpöpumppu sopii kotisi päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Ilma-vesilämpöpumppumme soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Lue lisää ilma-vesilämpöpumpun valinnasta ostajan oppaastamme! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmis pakettiratkaisu ilma-vesilämpöön

Boschin laajaan valikoimaan kuuluu suuri määrä erilaisia ilma-vesilämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksiköitä. Tehdäksemme valinnasta helpompaa olemme koostaneet niistä valmiita, yhteensopivia lämmityspaketteja. Mikäli valmisratkaisuista ei löydy sinun tarpeisiisi sopivaa pakettia, Bosch Lämpömestari suunnittelee sinulle ammattitaidolla räätälöidyn ratkaisun.

Bosch ilma-vesilämpö on kerrassaan fiksu paketti

Olemme jakaneet ilma-vesilämpötarjontamme kahteen pääryhmään: Split- ja Nordic-paketteihin. Split-lämpöpumput ovat yksinkertaisia, kustannustehokkaita ratkaisuja, joissa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä. Tämä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi esiintyä pitempiä sähkökatkoja. Innovatiiviset Nordic-lämpöpumput ovat energiatehokkuudessaan lyömättömiä. Kaikki Bosch ilma- vesilämpöratkaisut saat 6 vuoden tehdastakuulla ja ammattitaidolla asennettuna Bosch Lämpömestari -liikkeestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 7000i AW – ilma-vesilämpöpumppu luo lämpöä ilmasta

Compress 7000i AW ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compress 3000 AWS Split ilma-vesilämpöpumppu – Yksinkertaisesti energiatehokasta!

Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Se soveltuu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, joilla voi olla pitkiä sähkökatkoja.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Pyytämällä tarjouksen lähin Lämpömestari on sinuun yhteydessä

Lämpöpumppu mitoitetaan ja asennetaan aina talosi tarve huomioiden. Ammattitaitoiset sertifioidut jälleenmyyjämme Bosch Lämpömestarit osaavat kartoittaa juuri sinun talollesi sopivan oman yksilöidyn ratkaisun. Näin saat kerralla pitkäikäisen, toimivan ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Täytä oheinen lomake  Ekologiseen ja edulliseen lämmitysratkaisuun siirtyminen on vaivatonta ammattilaisen avulla! 

Täytä lomake ja aloita ekologisempi lämmittäminen