Tyylikäs ja kompakti Bosch Climate 6100

Climate 6100 on energiatehokas ja uusimmalla tekniikalla varustettu ilmalämpöpumppu. Se on saatavana kahdessa kokoluokassa: 5kW ja 6,5kW. Tämän ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen, mökkien ja pienten tilojen kuten autotallien ilmalämpöpumpuksi.

Sen kauniin valkoinen ulkoyksikkö ja tyylikäs matala sisäyksikkö mahdollistavat lämpöpumpun helpon asennuksen haluttuun paikkaan. Toiminnot ilmavirran suuntaukseen ja kylmän ja kuuman ilman levitykseen lisäävät asumisviihtyvyyttä.Hiljainen käyntiääni varmistaa sekä sinun että naapuriesi asumismukavuuden.

Energialuokka A++, lämpötilan ylläpitotoiminto ja ulkoyksikön kuumakaasusulatus mahdollistavat erinomaiset säästöt niin lämmitykseen kuin viilennykseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekologisempi kylmäaine R32

Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista ja uutta R32-kylmäainetta. Sen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin muiden kylmäaineiden.

Tuote-esittylyssä uudet Climate-sarjan ilmalämpöpumput

Uusi huippuluokan Climate-sarja on ilmalämpöpumppujen aatelia. Sarjasta löytyvät ilmalämpöpumput kaikkiin tarpeisiin, niin kotiin, mökille kuin liiketiloihinkin. Oheisella videolla tuotepäällikkö Mika Nyström kertoo tuotteista tarkemmin.

Plasmaclusterilla puhtaampaa sisäilmaa

Plasmacluster-ionisointi puhdistaa sisäilmaa. Plasmacluster löytyy kaikista Climate-sarjan ilmalämpöpumpuistamme (Climate 6100, 8100 ja 9100/i sekä Climate Class -mallit). Oheiselta videolta näet lisää Plasmaclusterin toiminnasta.

Ota yhteyttä - me autamme!

Täytä yhteydenottolomake ja sinuun ollaan yhteydessä.

Kiinnostuitko ilmalämpöpumpusta? Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko yhteydenoton jälleenmyyjältämme?

Jätä yhteydenottopyyntö - me autamme!