Climate 8100

Parasta laatua ja huippuenergialuokka A+++

Parhaan mahdollisen energialuokan A++ omaava Climate 8100 on yhdistelmä modernia teknologiaa ja käytännöllisyyttä. 6,5kW pumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi omakotitalojen tai vapaa-ajan asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen.

Asumismukavuuden varmistavat Plasmacluster-ionipuhdistustoiminto, tehokkaan ilmanohjaustoiminnot ja hiljainen käyntiääni. Lämmität ja viilennät kotisi tehokkaasti ilman vedon tunnetta. Tyylikäs valkoinen ulkoyksikkö ja kiiltävä ja valkoinen sisäyksikkö mahdollistavat myös laitteen sijoituksen haluttuun paikkaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekologisempi kylmäaine R32

Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista ja uutta R32-kylmäainetta. Sen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin muiden kylmäaineiden.

Tuote-esittylyssä uudet Climate-sarjan ilmalämpöpumput

Uusi huippuluokan Climate-sarja on ilmalämpöpumppujen aatelia. Sarjasta löytyvät ilmalämpöpumput kaikkiin tarpeisiin, niin kotiin, mökille kuin liiketiloihinkin. Oheisella videolla tuotepäällikkö Mika Nyström kertoo tuotteista tarkemmin.

Plasmaclusterilla puhtaampaa sisäilmaa

Plasmacluster-ionisointi puhdistaa sisäilmaa. Plasmacluster löytyy kaikista Climate-sarjan ilmalämpöpumpuistamme (Climate 6100, 8100 ja 9100/i sekä Climate Class -mallit). Oheiselta videolta näet lisää Plasmaclusterin toiminnasta.

Ota yhteyttä - me autamme!

Täytä yhteydenottolomake ja sinuun ollaan yhteydessä.

Kiinnostuitko ilmalämpöpumpusta? Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko yhteydenoton jälleenmyyjältämme?

Jätä yhteydenottopyyntö - me autamme!