Climate 9100i

Suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu erikoistoiminnoilla

Älykästä teknologiaa sisältävä Climate 9100/i on suurten tilojen ilmalämpöpumppu parhaalla mahdollisella energialuokalla A+++. Sitä on saatavilla 8,5kW kokoluokassa. Se on tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu erityisesti suurten omakotitalojen, liiketilojen ja hallien lämmittäjäksi ja viilentäjäksi. Korkein mahdollinen energialuokka, kuumakaasusulatus ja tehokkaat lämmitys- ja viilennystoiminnot takaavat sinulle parhaat säästöt ilmalämpöpumpullasi. 9100i -malli on varustettu lisäksi sisäänrakennetulla etäohjauksella.

Smart Eye -toiminto havaitsee tilassa olevat ihmiset ja asettaa puhaltimet ja lämpötilansa vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi. Ultra Wide Ari Flow -toiminto taas mahdollistaa puhalluksen mahdollisimman laajalle alueelle, ja Coanda-toiminto estää ikävän vedon syntymisen. Yhdessä nämä toiminnot takaavat äärimmäisen mukavuuden tilan koosta huolimatta.

Plasmacluster-ionisointitoiminto tekee sisäilmasta puhtaampaa poistamalla bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja epämiellyttäviä hajuja. Laite takaa siis mukavamman ja puhtaamman sisäilman.

Ekologisempi kylmäaine R32

Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista ja uutta R32-kylmäainetta. Sen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin muiden kylmäaineiden.

Tuote-esittylyssä uudet Climate-sarjan ilmalämpöpumput

Uusi huippuluokan Climate-sarja on ilmalämpöpumppujen aatelia. Sarjasta löytyvät ilmalämpöpumput kaikkiin tarpeisiin, niin kotiin, mökille kuin liiketiloihinkin. Oheisella videolla tuotepäällikkö Mika Nyström kertoo tuotteista tarkemmin.

Plasmaclusterilla puhtaampaa sisäilmaa

Plasmacluster-ionisointi puhdistaa sisäilmaa. Plasmacluster löytyy kaikista Climate-sarjan ilmalämpöpumpuistamme (Climate 6100, 8100 ja 9100/i sekä Climate Class -mallit). Oheiselta videolta näet lisää Plasmaclusterin toiminnasta.

Ota yhteyttä - me autamme!

Täytä yhteydenottolomake ja sinuun ollaan yhteydessä.

Kiinnostuitko ilmalämpöpumpusta? Onko sinulla kysyttävää tai haluaisitko yhteydenoton jälleenmyyjältämme?

Jätä yhteydenottopyyntö - me autamme!