Climate Class 6101i

Kustannustehokasta laatua

Climate Class 6101i on joka paikkaan

sopiva lämpöpumppu, tärkeimmillä

toiminnallisuuksilla ja hyvällä

hyötysuhteella!

 

Kauan päälle Lämpömestarilta

6 vuoden takuu

ja ammattitaitoinen asennus.

 

 

 

 

Helppokäyttöinen joka paikan ilmalämpöpumppu

Climate Class 6101i

Kustannustehokas ilmalämpöpumppu, joka sopii erinomaisesti niin pieniin tiloihin kuin omakotitaloihinkin. Saatavilla kahdessa teholuokassa: 5kW ja 6,5kW. Erinomainen vaihtoehto autotallin, varaston, kesämökin sekä omakotitalon lämmittäjäksi ja viilentäjäksi! Hyvä energialuokka A++.

 

Kustannustehokas - toiminnoista tinkimättä!

Lukuisia toimintoja, joilla parannat asumisviihtyvyyttäsi. Saat puhtaan ja miellyttävän sisäilman vuoden jokaisena päivänä: Plasmacluster puhdistaa sisäilman, lämpötilan ylläpitotoiminto sopii erinomaisesti kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin ja tehokkaat ilmanohjaustoiminnot tekevät lämmittämisestä ja viilentämisestä nopeampaa. Miellyttävä sisäilma ja edullinen lämmitys ja viilennys ovat taattuja!

Sopiva moneen paikkaan

Lämpöpumppu on saatavilla kahdessa kokoluokassa 5kW ja 6,5kW. Tuote soveltuu erinomaisesti pienimmästä varastostai aina omakotitaloihin asti. Tyylikäs valkoinen sisä- ja ulkoyksikkö on helppo asentaa myös näkyvälle paikalle. Sisäyksikkö on matala ja mahdollistaa asentamisen helposti. Hiljainen käyntiääni sekä sisä- että ulkoyksiköllä ei häiritse sinua tai naapureitasi.

Etäohjaa missä vain!

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet-yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin! Helppokättöinen HomeCom Easy -älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Huolettomia vuosia ilmalämpöpumpulla

Huolettoman ilmalämpöpumpun käytön takaavat ammattitaitoinen asennus ja pitkä takuu. Molemmat saat Bosch Lämpömestarilta! Täydellinen mielenrauha ja laitteen toimintavarmuus yhdistyvät Bosch-laatuun. Sinun ei tarvitse kuin nauttia miellyttävästä sisäilmasta! 

Ilmalämpöpumppu upeilla ominaisuuksilla!

Joka paikan ilmalämpöpumppu

Tutustu Climate Class -ilmalämpöpumppuihimme videon avulla! Ilmalämpöpumppujen ammattilainen ja Boschilla alue-edustajana toimiva Joakim Broman esittelee uudet laitteet.

Plasmaclusterilla puhdas sisäilma

Ionisoinnilla puhdas sisäilma

Ionisointiin perustuva Plasmaluster poistaa ilmasta viruksia, bakteereita, siitepölyä, homeitiöitöä ja muita epäpuhtauksia. Katso videolta, kuinka puhdas sisäilma saadaan!

Ota yhteyttä nyt ja autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa!

Autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa mielellämme! Täytä oheinen lomake ja me tai sertifioitu Bosch Lämpömestari on sinuun yhteydessä.

Täytä tiedot ja sinuun otetaan yhteyttä!