Tyylikkäin ilmalämpöpumppu

Climate Class 8101i

Climate Class 8101i on tyylikkäin ilmalämpöpumppumme, huipputoiminnallisuuksilla ja hyvällä hyötysuhteella!

 

Lisäksi Lämpömestarilta 6 vuoden takuu ja ammattitaitoinen asennus.

 

 

 

 

Tyylikkäin uusi ilmalämpöpumppumme

Climate Class 8101i

Tyylikäs ilmalämpöpumppu on saatavilla monissa eri väreissä! Sillä on paras mahdollinen energialuokka A+++ joka takaa erittäin tehokkaan ja edullisen lämmityksen ja viilennyksen kotiisi. Erinomaisesti omakotitaloihin sopiva 6,5kW:n kokoluokka.

Tyylikäs kokonaisuus

Tyylikkäin ilmalämpöpumppumme, jonka sisäyksikköä on saatavilla neljässä upeassa värissä: valkoinen, hopea, titaani ja punainen. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi parhaiten sopiva värivaihtoehto - toiminnoista tinkimättä! Matala sisäyksikkö lisää asennus-paikan valintamahdollisuuksia.
Lämpöpumpussa on kaunis valkoinen ulkoyksikkö. Moderni ulkoyksikkö sopii asennettavaksi näkyvällekin paikalle ilman erillistä suojakoteloa.

Toimintoja ja tehokkkuutta

6,5 kW tehoinen lämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitaloihin ja suurempiin vapaa-ajan asuntoihin. Paras mahdollinen A+++ energialuokka ja 5,1 vuosihyötysuhde takaa parhaan mahdollisen säästön.
PlasmaCLuster-puhdistus varmistavaa, että sisäilma tuntuu aina raikkaalta. PlasmaCluster puhdistaa viruksia, sieniä ja siitepölyä hengitysilmasta tehden sisäilmasta terveellisempää.
Ilmanohjaus-toiminnoilla saat säädettyä ilmavirtaa yksilöllisten tarpeidesi mukaan välttäen vedontunnetta.

Etäohjaa missä vain!

Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet-yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin! Helppokättöinen HomeCom Easy -älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Huolettomia vuosia ilmalämpöpumpulla

Huolettoman ilmalämpöpumpun käytön takaavat ammattitaitoinen asennus ja pitkä takuu. Molemmat saat Bosch Lämpömestarilta! Täydellinen mielenrauha ja laitteen toimintavarmuus yhdistyvät Bosch-laatuun. Sinun ei tarvitse kuin nauttia miellyttävästä sisäilmasta! 

Ilmalämpöpumppu upeilla ominaisuuksilla!

Tyylikkäin ilmalämpöpumppu Boschilta

Tutustu Climate Class -ilmalämpöpumppuihimme videon avulla! Ilmalämpöpumppujen ammattilainen ja Boschilla alue-edustajana toimiva Joakim Broman esittelee uudet laitteet.

Plasmaclusterilla puhdas sisäilma

Ionisoinnilla puhdas sisäilma

Ionisointiin perustuva Plasmaluster poistaa ilmasta viruksia, bakteereita, siitepölyä, homeitiöitöä ja muita epäpuhtauksia. Katso videolta, kuinka puhdas sisäilma saadaan!

Ota yhteyttä nyt ja autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa!

Autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa mielellämme! Täytä oheinen lomake ja me tai sertifioitu Bosch Lämpömestari on sinuun yhteydessä.

Täytä tiedot ja sinuun otetaan yhteyttä!

Esitteemme sinulle turvallisesti nettiversiona!

Ilmalämpöpumppu-esite sinulle, ole hyvä!

Ohesta saat ladattua tuote-esitteemme.

Ilmalämpöpumppu-esite
Tuote esite