Bosch-ilmalämpöpumput

Huippulaatua kaikenlaisiin koteihin!


Ilmalämpöpumpulla säästöä jopa 40 prosenttia

Bosch-ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta. Lämpö luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti ulos, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Tehokkuuden ansiosta lämmityskustannukset voivat laskea jopa 40 prosenttia, minkä ansiosta ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Boschin valikoimasta löydät energiatehokkaan ilmalämpöpumpun kaiken kokoisiin tiloihin.

Jos haluat tietää enemmän ilmalämpöpumpun toiminnasta ja sopivuudesta sinulle, lataa ilmainen oppaamme ilmalämpöpumpun valintaan!

Climate Class 6101i

Jokaiseen paikkaan sopiva uutuus!

Kustannustehokas ilmalämpöpumppu, joka sopii erinomaisesti niin pieniin tiloihin kuin omakotitaloihinkin. Saatavilla kahdessa teholuokassa: 5kW ja 6,5kW. Erinomainen vaihtoehto autotallin, varaston, kesämökin sekä omakotitalon lämmittäjäksi ja viilentäjäksi! Hyvä energialuokka A++.

Climate Class 8101i

Tyylikkäin ilmalämpöpumppu Boschilta

Tyylikäs ilmalämpöpumppu on saatavilla monissa eri väreissä! Sillä on paras mahdollinen energialuokka A+++ joka takaa erittäin tehokkaan ja edullisen lämmityksen ja viilennyksen kotiisi. Erinomaisesti omakotitaloihin sopiva 6,5kW:n kokoluokka.

Climate 9101i

Suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu

Climate 9100/9100i on suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu. Se on varustettu huipputoiminnoilla ja korkeimmalla mahdollisella energialuokalla. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suurien liiketilojen, varastojen ja omakotitalojen lämmitykseen ja viilennykseen. Saatavilla malli etäohjauksella tai ilman.

Climate 8100

Climate 8100 on parhaalla mahdollisella A+++ hyötysuhteella varustettu tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavissa kokoluokassa 6,5kW. Se lämmittää ja viilentää taaten sinulle parhaan mahdollisen säästön.

Climate 6100

Bosch Climate 6100 on energiatehokas ja tyylikäs ilmalämpöpumppu. Se on saatavilla kokoluokissa 5kW ja 6,5kW. Climate 6100 on siis omiaan myös pienten tilojen, kuten autotallien tai pienten kesäasuntojen lämmitykseen ja viilennykseen.