Maalämpöpumppu edulliseen ja ekologiseen lämmitykseen

 

 

 

 

 

 

 

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7800i LW/M

Modernin värillisen kosketusnäytön, erinomaisen käyttöveden tuoton ja kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta Bosch Compress 7800i LW/M on paras mahdollinen valinta kotisi lämmittäjäksi. Inverter-maalämpöpumpullamme saavutat kaikkein edullisimman lämmityksen ja suurimman mahdollisen säästön. Kaiken kruunaavat SCOP 5,85* ja energialuokka A+++.

Helppokäyttöinen ja moderni

Compress 7800i LW/M ämpöpumpussa on helppokäyttöinen värillinen kosketusnäyttö. Lämpöpumpun säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö! Muotoilun viimeistelee etulevyn tyylikkyys ja lähes kaikki mallit ovat kauniin lasipintaisia. 

 

Lämpöpumpussa on myös säätöä helpottamaan saatavilla etäohjaus. Esiasennettu wifi-moduuli mahdollistaa laitteen liittämisen langattomaan internet-yhteyteen. Bosch HomeCom Easy -soveluksella säädät lämpöpumppuasi - missä ikinä oletkin!  

Fiksu valinta kaikkiin tiloihin ja tilanteisiin

Bosch Compress 7800i LWM on saatavilla neljässä mallissa: 2-6, 2-8, 3-12 ja 4-16 sekä LW kolmessa: 2-8, 3-12 ja 4-16. Löydät siis aina oikean kokoisen lämpöpumpun, joka soveltuu talosi tarpeisiin täydellisesti. 

Lämpöpumppu on loistava valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi. Compress 7800i LW on varaajaton maalämpöpumppumalli, joka soveltuu hyvin asennettavaksi mataliin tiloihin: sillä on alle 1,2 metriä korkeutta. Lisäksi laitteen käyttöön voidaan valjastaa olemassa olevat keruupiirit, jotka ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset energiatehokkaammat lämpöpumput vaativat. Keruupiirin valvonta-automatiikka estää niiden kylmenemistä.

Edullinen lämmitys huipputekniikalla

Uusimman lämpöpumppumallimme inverter-kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä käy koskaan suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa lämpötiloissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85* ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä paras mahdollinen A+++.

Compress 7800i LWM lasipinnalla

Maalämpöpumppumalli joka saatavilla teholuokissa 2-8, 3-12 ja 4-16kW. Lämpöpumppu sisäänrakennetulla käyttövesivaraajalla sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. Automatiikka havaitsee esimerkiksi kylpyammeen täytön ja sovittaa veden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: jopa 300l/40 °C/12l/min.

Compress 7800i LWM metallipinnalla

Maalämpöpumppumalli joka saatavilla teholuokassa 2-6kW. Lämpöpumppu sisäänrakennetulla käyttövesivaraajalla sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. Automatiikka havaitsee esimerkiksi kylpyammeen täytön ja sovittaa veden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: jopa 300l/40 °C/12l/min.

Compress 7800i LW lasipinnalla

Compress 7800i LW on varaajaton maalämpöpumppumalli, joka soveltuu hyvin asennettavaksi mataliin tiloihin: sillä on alle 1,2 metriä korkeutta. LW-mallin kanssa saatavilla on tyylikäs lasipintainen ja matala DHW 200 -käyttövesivaraaja. LW-malli on saatavilla teholuokissa 2-8, 3-12 ja 4-16kW. 

Esitteet ja oppaat

Ostajan opas

Ostajan oppaassa kerrotaan kaikki, jota sinun pitää tietää maalämmöstä, maalämpöjärjestelmän hankinnasta ja maalämpöpumpun käytöstä. Lataa ilmainen opas nyt!

Lataa opas!
Flaijeri

Flaijerissa mukana nopealla silmäyksellä tuotetiedot.

Avaa flaijeri
Maalämpöpumput-esite

Maalämpöpumppu-esitteessä näet tiedot kaikista maalämpöpumpputuotteistamme.

Avaa maalämpöpumput-esite
Yleisesite

Yleisesitteestä löydät tiedot kaikista Bosch-lämmitystuotteista.

Avaa yleisesite

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Pyytämällä tarjouksen lähin Lämpömestari on sinuun yhteydessä

Lämpöpumppu mitoitetaan ja asennetaan aina talosi tarve huomioiden. Ammattitaitoiset sertifioidut jälleenmyyjämme Bosch Lämpömestarit osaavat kartoittaa juuri sinun talollesi sopivan oman yksilöidyn ratkaisun. Näin saat kerralla pitkäikäisen, toimivan ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Täytä oheinen lomake  Ekologiseen ja edulliseen lämmitysratkaisuun siirtyminen on vaivatonta ammattilaisen avulla! 

Täytä lomake ja aloita ekologisempi lämmittäminen