Ekologiset ja laadukkaat maalämpöpumput

Paras maalämpöpuppu kaikkiin tarpeisiin Boschilta

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boschin maalämpöpumppu on kustannustehokas valinta

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Maalämpöpumpun energiakaivo myös talon viilennykseen

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö on 200 m syvyydessä noin kuusi astetta. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Olemme laatineet sinulle oppaan, jossa käydään läpi yksityiskohtaisesti suunnittelussa huomioon otettavat asiat. Tutustu maalämpöpumpun valintaoppaaseen!

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästöä

Investointi maalämpöpumppuun maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät maalämpöpumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. Bosch-maalämpöpumpuissa on erittäin tehokkaat A-luokan kiertovesipumput, jotka minimoivat sähkönkulutuksen ja maksimoivat säästön.

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Älypuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Maalämpömallit

Paras maalämpöpumppu sinulle

Compress 7800i LW/M

UUTUUS! Uusin maalämpöpumppumme joka korvaa 7001i -mallin. Tyylikäs ja tehokas laite jossa lähes kaikissa malleissa lasipinta. Teholuokat 2-6, 2-8, 3-12 ja 4-16 kW. Sisäänrakennettu wifi-moduuli etäohjauksen käyttöönottoon ja helppokäyttöinen ja moderni kosketusnäyttö.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Compress 7001i LW/M

Mallia ei enää myydä! Tyylikäs ja tehokas laite jossa kaikissa malleissa lasipinta. Teholuokat 2-8, 3-12 ja 4-16 kW. Sisäänrakennettu ip-moduuli etäohjauksen käyttöönottoon ja helppokäyttöinen ja moderni kosketusnäyttö.

 

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Compress 5000 LW/M

On/off-kompressorillinen maalämpöpumppu hyvällä hyötysuhteella. Laite on erittäin toimintavarma käyttää. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

 

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Pyytämällä tarjouksen lähin Lämpömestari on sinuun yhteydessä

Lämpöpumppu mitoitetaan ja asennetaan aina talosi tarve huomioiden. Ammattitaitoiset sertifioidut jälleenmyyjämme Bosch Lämpömestarit osaavat kartoittaa juuri sinun talollesi sopivan oman yksilöidyn ratkaisun. Näin saat kerralla pitkäikäisen, toimivan ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Täytä oheinen lomake  Ekologiseen ja edulliseen lämmitysratkaisuun siirtyminen on vaivatonta ammattilaisen avulla! 

Täytä lomake ja aloita ekologisempi lämmittäminen