Parhaat lämmitysratkaisut Boschilta!

Nyt entistä laajempi valikoima lämpöpumppuja

Bosch tuotteet

Lämpöpumppu on paras tuote lämmitykseen

Valitessasi Bosch-lämpöpumpun voit olla aina varma tuotteen laadusta. Helppokäyttöiset lämpöpumppumme tuovat säästöä niin lämmitykseen kuin viilennykseen. Laaja tarjontamme lämpöpumppuja varmistaa, että löydät aina tarpeisiisi sopivan tuotteen. Tutustu lämpöpumpputarjontaamme ja valinnassa helpottaviin materiaaleihimme tai ota yhteyttä ja autamme sinua sopivan lämpöpumpun valinnassa! 

Maalämpöpumput

Maalämpöpumput ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Moderni Bosch-maalämpöpumpu on helppo käyttää ja kaunis katsoa. 

Tutustu maalämpöpumppuihin
Ilma-vesilämpöpumput

Lämmität kotisi helposti! Tehokkaat ilma-vesilämpöpumppumme on suunniteltu pohjoisen oloihin ja ovat siksi pitäikäisiä ja hyötysuhteeltaan tehokkaita. 

Tutustu ilma-vesilämpöpumppuihimme!
Ilmalämpöpumput

Jokaisen kodin asuinmukavuuden lisäämiseen sopii ilmalämpöpumppu. Mukava tasainen lämpö ja tehokas viilennys onnistuvat ilmalämpöpumpuillamme tyylistä tinkimättä. 

Tutustu ilmalämpöpumpppuihin
Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumppumme sopii erinomaisesti vaihtokoneeksi vanhan laitteesi tilalle sillä se sopii yleisimpien poistoilmalämpöpumppujen tilalle. Se on tehokas ja sitä on helppo käyttää värillisen kosketusnäytön ansiosta. Ei uudisrakennuksiin! 

Tutustu poistoilmalämpöpumppuumme

Lämpöpumpun valinta on helppoa!

Tuotteen valinnassa auttavat oppaat

Mietitkö mitkä lämmitysmuodot sopivat sinun kotiisi tai kuinka valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva lämmitysratkaisu? Olemme tehneet lämmitysmuodon valintaa helpottavia oppaita. Olitpa vasta kartoittamassa vaihtoehtoja tai jo päättänyt tulevan lämmitysmuotosi, niin meillä on tilanteeseesi sopiva opas! Oppaiden lataus on helppoa ja täysin ilmaista.

Lämmitysjärjestelmän valintaopas

Mikä lämmitystapa sopii sinun kotiisi? Lämmitysjärjestelmän valintaopas auttaa valinnassa. 

Lataa opas
Maalämpöpumppu-opas

Harkinnassa maalämpöpumppu? Opas auttaa sinua täydellisen maalämpöjärjestelmän hankinnassa.

Lataa opas!
Ilma-vesilämpöpumppu-opas

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumppua? Lue oppaasta parhaat vinkit.

Lataa opas!
Ilmalämpöpumppu-opas

Ilmalämpöpumpun hankinta on helppoa oppaamme avulla! 

Lataa opas!

Ota yhteyttä - me autamme

Lämpömestari auttaa lämpöpumpun hankinnassa

Bosch Lämpömestari on sertifioitu lämmitysalan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua lämmitysjärjestelmän valinnassa ja hoitaa laitteen mitoituksen, asennuksen ja jälkihuollon ammattitaidolla. 

Täytä lomake ja sinuun otetaan yhteyttä