Aika vaihtaa ilmalämpöpumppu uuteen!

Vaihda vanha ilmalämpöpumppusi uuteen nyt – saat 75 euron lahjakortin!

Vaihtamalla vanhan ilmalämpöpumppusi nyt huippuluokan Bosch-ilmalämpöpumppuun saat toimintavarmuuden ja mielenrauhan lisäksi 75 euron arvoisen Veikon Kone -verkkokaupan lahjakortin. Lahjakortti myönnetään 1.4.-30.4.2021 ostettuihin Bosch-ilmalämpöpumppuihin. Tarkemmat kampanjaehdot löydät sivun lopusta tai täältä

Tutustu uuden ilmalämpöpumpun tuomiin hyötyihin ja ota yhteyttä!

Uusi ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän ja puhtaan sisäilman vuoden jokaisena päivänä.

Vaihtamalla uuteen ilmalämpöpumppuun…

…varmistat laitteen keskeytymättömän toimivuuden. Uusi ilmalämpöpumppu on toimintavarma kesähelteestä kylmimpiinkin päiviin!

…lämmität energiatehokkaasti uuden ilmalämpöpumpun loistavalla hyötysuhteella. Säästät lämmityksessä ja viilennät edullisesti!

…saat puhtaamman ja miellyttävämmän sisäilman. Uusi ilmalämpöpumppu suodattaa sisäilmasta epäpuhtauksia, siitepölyä ja kosteutta tehokkaasti!

...varmistat helppokäyttöisen, tehokkaan ja pitkäikäisen lämmityksen ja viilennyksen. Moderni tekniikka lisää käyttöikää ja helpottaa käyttöä!

Ota yhteyttä ja varmista nyt ilmalämpöpumppusi toimivuus vuoden jokaisena päivänä!

Boschin huippulaadukas ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto.

Bosch-ilmalämpöpumppu on laadukas valinta. Viimeisin tekniikkaa, toimintavarmuus ja laatu yhdistyvät Bosch Climate -ilmalämpöpumpuissa.

  • Ekologinen ja edullinen lämmittäjä: huippuhyötysuhde, energialuokka A++ tai A+++ ja ympäristöystävällinen R32 –kylmäaine.
  • Sopii jokaiseen kohteeseen: Neljä lämpöpumppumallia kolmessa eri teholuokassa. Olipa kyseessä siis koti, autotalli tai vaikka teollisuushalli, löydät aina sopivan kokoisen tuotteen!
  • Puhdas ja miellyttävä sisäilma: Plasmacluster-ionisointitoiminto löytyy kaikista Climate-sarjan ilmalämpöpumpuista.
  • Tyylikäs valkoinen ulkomuoto: laite on kaunis niin sisällä kuin ulkona.
  • Ilmanohjaus: lämmitys ja viilennys tehokkaasti ilman ikävää vedon tunnetta.
  • Mielenrauhaa ammattitaitoisella asennuksella ja huipputakuulla Bosch Lämpömestarilta! Bosch Lämpömestarit ovat lämmitysalan ammattilasia, jotka myyvät ja asentavat ilmalämpöpumppusi ammattitaidolla. Lisäksi saat Lämpömestarilta huippupitkän 6 vuoden takuun!

Tutustu alla oleviin ilmalämpöpumppumalleihimme ja ota yhteyttä!

Climate 6100

Kotiin ja kesämökille tai vaikka autotalliin! Sopiva laite kaiken kokoisiin tiloihin hyvällä A++ energialuokalla varmistaa puhtaamman sisäilman ja lämmität ja viilennät tehokkaasti kohtuullisella alkuinvestoinnilla.

Tutustu Climate 6100

Climate 8100

Ilmalämpöpumppu kaikilla ominaisuuksilla! Erinomainen A+++ hyötysuhde ja upeat ilmalämpöpumpun ominaisuudet yhdistyvät tässä teholaitteessa, jolla lämmität ja viilennät energiatehokkaasti.

Tututstu Climate 8100

Climate 9100

Tehokkain ilmalämpöpumppumme suuriin tiloihin, kuten isoihin omakotitaloihin ja teollisuushalleihin. Energialuokka A+++ ja tehokkaat ilmanohjaus-toiminnot parhaan hyödyn saavuttamiseksi!

Tutustu Climate 9100

Ota yhteyttä nyt ja autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa!

Autamme uuden ilmalämpöpumpun valinnassa mielellämme! Täytä oheinen lomake ja me tai sertifioitu Bosch Lämpömestari on sinuun yhteydessä.

Täytä tiedot ja sinuun otetaan yhteyttä!

Tuote esite

Lataa ilmalämpöpumppu-esite!

Ilmalämpöpumppujemme tuote-esitteestä näet helposti yksistä kansista kaikki tuotetiedot.

Avaa esite!
Tuote esite

Opas ilmalämpöpumpun valintaan

Ilmalämpöpumpun ostajan oppaasta saat arvokkaita vikkejä ilmalämpöpumpun valintaan ja käyttöön.

Lataa opas!
Tuote esite

Bosch-tuotteiden esite

Katso kaikkien Bosch-tuotteiden esite, josta löydät ilmalämpöpumppujen lisäksi muutkin Bosch-lämmitystuotteet.

Avaa esite!

Kampanjan ehdot

Kampanjaehtojen täyttyessä olemassa olevan ilmalämpöpumppunsa tilalle uuden Bosch-ilmalämpöpumpun ostava henkilö saa kaupan päälle Veikon Kone -verkkokauppaan käyvän 75 euron arvoisen lahjakortin.

Lahjakortti tulee käyttää vähintään 76 euron arvoiseen kertaostoon Veikon Kone -verkkokaupassa. Lahjakorttia ei voi käyttää kuljetus- tai asennuspalveluihin.  Lahjakortti on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Lataa tarkemmat kampanjaehdot tästä.

 

Yhteistyössä:

Ostitko uuden Bosch-ilmalämpöpumpun vanhan tilalle?

Tee ostoilmoitus viimeistään 9.5.!

Lahjakortin saamiseksi on ostoilmoitus täytettävä 9.5.2021 mennessä. Tästä pääset täyttämään ostoilmoituksen. Huomaa, että lahjakortin saamiseksi kampanjaehtojen tulee täyttyä. Lataa kampanjaehdot tästä.